DVD Modellbygge

 

Skalamodellbygge film

DVD 2 – Skalamodellbygge

Ny DVD-film om skalamodellbygge på svenska!

Mats Johansson från MJD Models och Peter Evers från PE-film  har tillsammans tagit fram denna nya svenska skalamodellbyggarfilm. Med tydliga filmsekvenser visas hur du skall göra för att lyckas med ditt skalamodellbygge. Lär dig hemligheterna om hur du limmar kabinhuvar, målar piloter, bygger lätt och får till en perfekt ytfinish på ditt nästa skalamodellprojekt.

Skalamodeller fascinerar många människor. Men för att lyckas få till en trovärdig kopia av förebilden måsta man som byggare behärska en mängd olika tekniker. Här avslöjar vi byggknepen som tar flera år att lära sig så att du snabbt kan förbättra din egen byggteknik. Oavsett om du är ny i hobbyn eller om du är van modellbyggare kommer du att lära dig massor av värdefulla byggtips

Kort sagt, denna DVD är till för dig som snabbt vill lära dig det mesta om skalamodellbygge! 1 tim och 24 min fullpackade med fakta!

Pris 249:- inkl frakt och moms. Både DVD 1 + 2 för 449:-

Enkelt att beställa: Swisha till 070-5313531 så kommer filmerna med posten. Ange ”Skalamodellbygge DVD 2” eller ”DVD 1 & 2″+ namn och adress.

 

DVD 1 – Modellbygge

Ny DVD-film om modellbygge på svenska!

Här kan du lära dig allt om hur man bygger en R/C-modell från grunden. Med tydliga filmsekvenser visas hur du skall göra för att lyckas med ditt modellbygge. Lär dig vilka verktyg du behöver, hur du limmar, formar trä, klär med olika material, installerar RC-utrustningen och flyger ett eldrivet modellflygplan. Utvecklingen av elmotorer och batterier har varit sensationellt snabb de senaste åren.

Här får du en komplett överblick på de olika komponenterna som ingår. Den borstlösa outrunner motorn, fartreglaget och Lithium Polymer batteriet. Här avslöjar vi byggknepen som tar flera år att lära sig så att du snabbt kan förbättra din egen byggteknik. Oavsett om du är ny i hobbyn eller om du är van modellbyggare kommer du att lära dig massor av värdefulla byggtips.

Kort sagt, denna DVD är till för dig som snabbt vill lära dig det mesta om modellbygge! 1 tim och 12 min fullpackade med fakta!

Pris 249:- inkl frakt och moms. Både DVD 1 + 2 för 449:-

dvd